Ultrapulse Co2 laser

20-05-2013 00:00

Met de Ultrapulse behandeling worden verbluffende resultaten geboekt als het aankomt op het gladstrijken van de huid.

En een van de grote pluspunten van deze Ultrapulse behandeling is dat ook de oogcontour, en de oogleden zèlf, van kreukels en lijntjes kunnen worden ontdaan!
Het is echter wel even doorzetten, het is niet geheel pijnloos en er zit een iets langere herstelperiode aan vast.

 


Zie de foto's en oordeel zelf wat een effect deze Ultrapulse heeft!Beauty By You zag dr. Frank van de Bernekliniek in aktie en deelt hierbij graag de info van de kliniek waar hij die behandeling uitvoert.

Wat is CO2-laser resurfacing?

Met de Ultrapulse laser wordt het bovenste laagje van de huid verdampt en tegelijk wordt de huid eronder opgewarmd. Hierdoor verdwijnen vlekken, rimpels en littekens en wordt tegelijk de huid verjongd doordat vorming van nieuw collageen en elastine in de huid gestimuleerd wordt. De CO2-resurfacing is de meest effectieve methode voor huidverjonging en verwijdering van littekens.
De Ultrapulse is de krachtigste en veiligste laser die op de markt is en daardoor zijn complicaties zeer zeldzaam en worden de beste resultaten bereikt. Dokter Frank heeft jarenlange ervaring met deze laser en is “key-opinion leader” van Nederland. Hij was de eerste die de gefractioneerde behandelingen met dit apparaat uitvoerde.

De behandeling

De behandeling kan soms met plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Dit gebeurt met injecties met verdovingsvloeistof. Behandeling van het hele gelaat vindt meestal plaats onder narcose. Het laserlicht wordt door de huid geabsorbeerd waardoor deze als het ware verdampt. Een bruingrijs laagje blijft over wat voorzichtig wordt weggeveegd met een vochtig gaasje. Zo wordt met grote precisie de huid laagje voor laagje verwijderd. Tijdens de behandeling ziet men de huid eronder krimpen waardoor het verstrakkend effect ontstaat.

Ná de behandeling

Onmiddellijk na de behandeling is er een erosie, te vergelijken met oppervlakkige schaafwond. De huid wordt ingesmeerd met een desinfecterende crème die 2 tot 3 maal per dag moet worden aangebracht. Na enkele dagen gaat u over op een vette zalf tot de huid genezen is. Dit duurt meestal een dag of tien.
De eerste dagen kan de huid gezwollen zijn. Met name rond de ogen. Pijnstillers zijn vaak niet nodig, maar indien gewenst mag paracetamol gebruikt worden. Tijdelijk is er nog wel een duidelijke roodheid, die vermindert in enkele maanden. Soms kan deze roodheid wel tot een jaar of anderhalf aanhouden. Deze roodheid is dan vaak subtiel en kan perfect gecamoufleerd worden.

Het is belangrijk dat de huid na de behandeling niet aan zonlicht wordt blootgesteld. Dit om ongewenste pigmentatie te voorkomen.

Complicaties

Complicaties komen bij deze laser zelden voor. De behandelde huid kan wat bleker worden dan voorheen. Pigmentvlekken kunnen verschijnen, maar zijn vaak tijdelijk en goed te behandelen met blekende creme. Littekens zijn extreem zeldzaam.

Resultaat

De CO2-resurfacing heeft een verbluffend resultaat. De tint wordt weer egaal, de huid wordt gladder en strakker en littekentjes vervagen.

Prijzen Bernekliniek Bernhoven:

 

Ultrapulse CO2-resurfacing rondom de mond 825,=
Ultrapulse CO2-resurfacing van de oogleden, onder of boven 800,=
Ultrapulse CO2-resurfacing littekens, vanaf 300,=
*** Behandeling onder narcose:  
Ultrapulse CO2-resurfacing van het gelaat (full face) 3.500,=
Ultrapulse CO2 peel van de bovenlip 500,=
Ultrapulse CO2 peel rondom de mond 750,=
Ultrapulse CO2 peel van de oogleden 600,=

 

Voor meer informatie kun je kijken op de site van de Bernekliniek.
Natuurlijk kun je ook in andere klinieken voor behandelingen met een Co2-laser terecht.

 

__________________________________________________________________________

Ultrapulse Co2 laser: ervaring mee of lijkt het je wat?

Geen commentaar gevonden.
 

Doorzoek de website

Beauty Issues ...                                  

Een nieuw blog-style onderdeel
dat onze Beauty Buzz vervangt.

      Uitgeli cht:
      Niacinamide Crème

      Uitgelicht:
     
Koortsblaar

________________________________________________________________________

______________________________________________________________ 

Best Bekeken Video's:

* Chanel Metiers d'Art 2015/16
* Dolce&Gabbana SS 2014
* Chanel Métiers d'Art S how
* Chanel Behind the Scenes
* Celebrities zonder Make-Up
 

 ______________________________________________________________

© 2015 Beauty By You

Mogelijk gemaakt door Webnode E-shop